Om os

Opholdssted

Opholdssted til anbragte børn og unge fra 12 år

Kollektivet Hunderup er et opholdssted i Bramming i Esbjerg Kommune nær Kolding. Vores børne- og ungehjem er godkendt efter Barnets lov § 43, stk. 3, samt efterværn § 76, og vi er under Socialtilsyn Syd. Vi er normeret til 8 anbragte børn og unge i alderen fra 10 til 18 år (eller 23 år).

Lille landsby danner rammen om vores opholdssted

Vores opholdssted ligger midt i en lille landsby syd for Esbjerg. Huset er en gammel trelænget gård, som ligger over for boldbaner, en idrætshal og en kirke. Desuden ligger den lokale købmand ved siden af.

Huset er på 1.000 m2, hvor der er masser af indendørs plads. Derfor har alle mulighed for at dyrke fællesskabet på vores opholdssted, ligesom de kan trække sig tilbage til egne værelser. Huset ligger på en grund på 10.000 m2, hvor der er græsplæne, trampolin, æselfold og en lukket gård.

Derudover er der masser af aktiviteter såsom et værksted, hvor man kan rode med motorer og knallerter, eller man kan male. Indenfor kan man strikke, hækle eller spille spil på opholdsstedet. Der er naturligvis også computere. Fællesrummet bliver blandt andet brugt til at se TV, se DVD og spille på piano. Desuden bliver der spillet Wii, bordfodbold, billard og pool, ligesom der bliver hygget.

Kontakt os for at høre mere om vores kollektiv

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores opholdssted for anbragte børn og unge. Du kan ringe på telefon (+45) 75 17 28 40 eller skrive til info@kollektivethunderup.dk.

(+45) 23 95 87 23
info@kollektivethunderup.dk