Unge

Velkommen

Tilpasset hverdag og fællesskab

Her på siden kan du som barn/ung finde oplysninger der er relevante for dig, i forhold til det at bo her hos os.

Dagligdagen her i huset ligner meget dagligdagen i mange familier. Morgenrutiner – vækning, morgenmad og gøre sig klar til dagen.

Vi synes det er vigtigt, at der et indhold i din hverdag, der er tilpasset dig på bedst mulige måde, det være i forhold til skolegang/beskæftigelse og fritid.

I ferie/weekender laver vi gerne aktiviteter, hvis der er stemning og mulighed for det. Det er alt fra små ferire i ind og udland, en gå/cykeltur, bowling, eller måske en tur til stranden med en is i hånden.

Du har her dit eget værelse, som du selvfølgelig selv er med til at indrette. Der er mulighed for TV og adgang til net på alle værelser. Vi har gode fællesrum, hvor der er mulighed for at være sammen med alle de andre i huset, til spil, snakke, TV, leg eller anden hygge.

Alle her i huset bliver behandlet anerkendende – med omsorg og respekt

Vi laver fælles aftaler, men du vil opleve, at alle ikke bliver behandlet ens. Vi tror nemlig på, at for at behandle ens, skal alle børn og unge behandles forskelligt – så man kan tage hensyn til alder, erfaringer, og de kompetencer I hver især har.

Vi vil dit bedste og tror på alle gør deres bedste!

Hvis der er noget vi har glemt, eller du ønsker uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du kiggede forbi.

(+45) 23 95 87 23
info@kollektivethunderup.dk