Bofællesskab

Bofællesskab for anbragte børn og unge mellem 10 og 18 år

​Kollektivet Hunderup i Esbjerg Kommune, er et mindre opholdssted. Vi ligger i en lille landsby, som hedder i Bramming.

Vi er normeret til at have syv anbragte børn og unge, der er mellem 10 og 18 år (ved efterværn op til 23 år). Vores bofællesskab er godkendt efter Barnets lov § 43, stk. 3

Masser af muligheder og aktiviteter på vores bofællesskab

Vi holder til i en gammel trelænget gård, som er på 1.000 m2, og grunden er på 10.000 m2. Vi ligger i en lille landsby, hvor vi er omringet af boldbaner, en idrætshal, en børnehave og en kirke samt en lille købmand.

Vores opholdssted har masser af plads, således de unge kan dyrke fællesskabet, hvis de ikke har lyst til at trække sig ind på deres egne værelser.

Der er adskillige aktiviteter i bofællesskabet såsom et værksted, hvor de unge kan ordne motorer og knallerter, men de kan også male. Desuden er der en græsplæne, trampolin, stor have med shelterplads, samt en delvis lukket gård.

De unge kan også vælge at strikke, hækle eller spille spil. Der er endvidere computere i vores bofællesskab. Desuden er der et fællesrum, hvor de uge holder til især om aftenen.

Her kan de se TV, se DVD og spille på piano. Derudover kan de spille Wii, bordfodbold, billard og pool, men de kan også bare hygge sig.

Kontakt os gerne for at få mere at vide om kollektivet

Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 75 17 28 40 eller på info@kollektivethunderup.dk for at høre mere om vores bofællesskab.

(+45) 23 95 87 23
info@kollektivethunderup.dk